Mitä kuuluu uusi vuosi?

31.12.2023

Vuodelle 2024 päässäni risteilee taas liikaa erilaisia suunnitelmia ja haaveita. Ne eivät aina kaikki konkretisoidu, mutta mielestäni haaveita pitää aina olla. Ne voivat olla myös hyvin yksinkertaisia. Ne voivat olla sellaisia asioita, joiden ei välttämättä tarvitse tapahtua juuri ensi vuonna. Ne voivat toteutua vasta muutamien vuosien päästä. Niiden toteutumisaikataulu ei ole mitenkään merkityksellinen. Riittää, että haaveet ovat olemassa. 

Pienet haaveet voivat olla ihan vaan sellaisia, että pääsee kohta taas kevään koittaessa mökille kuuntelemaan hiljaisuutta. 

Muutama haave koskee ihan vaan omaa harrastusta taiteen parissa. Toivoisin kehittyväni taas askeleen eteenpäin ja oivaltavani jotain uutta. 

Yksi iso haave on kodin kylpyhuoneen ja saunaosaston remontointi. Sitä on siirretty aina vuosi kerrallaan eteenpäin, mutta kohta se vaan on tehtävä. Nyt kun kirjoitin sen tähän, niin haaveissa olisi sen toteuttaminen parin vuoden sisään. Meidän pitää ehdottomasti tehdä remontti kesäaikaan, että saadaan pihalle viritettyä jonkinlainen retkisuihkuviritys. Saunaan päästään onneksi mökille…

Mukavaa, kun päivät alkavat valostua ja kevättä kohti mennään keikkuen. Toivottavasti vuodesta 2024 tulee edeltäjäänsä parempi. Toivon myös, että saataisiin pitää meidän koirapappa Eppu vielä luonamme pitkään. Vuosi koiran elämässä on todella pitkä aika ja kaikkea saattaa sinä aikana tulla. 

Toivon juuri Sinulle Onnea vuoteen 2024!