Mökki 25 m2

Oli ihanaa päästä suunnittelemaan uutta. Hirret käsiteltiin sisäseinien osalta vaaleankuultavalla hisrsisuojalla, jotta ne eivät kellastuisi ajan saatossa. 

Lattiat ja portaat käsiteltiin Osmon kelonsävyisellä puuöljyllä.

Sulo liesitakka on lasiluukkunsa ansiosta kuin takka ja se mahdollistaa myös ruuanvalmistuksen. Aivan nappivalinta. Takan muurasi paikoilleen ammattilainen päivän aikana.

Saunan seinät ja lauteet käsiteltiin Supi saunavahalla. Kiukaana toimii Harvian Legend 240 puukiuas. Pesuhuoneessa on samaan hormiin kytketty reilunkokoinen Kota vesipata. 

Yläkerrassa on matalahko makuuparvi, sinne on aseteltu patjat nukkumista varten toiselle seinustalle ja pieni istuinryhmä toiselle. Puupinnalla ollut lipasto käsiteltiin samalla kelon harmaalla Osmo puuöljyllä, kuin lattiatkin. Sinne saa laitettua lautapelit ja lukemista.

Pieni varastohuone pitää sisällään kuivamuonan sekä muun tarpeiston. Tilaan tehtiin vankat avohyllyt ja iso lipasto antaa laskutilaa sekä säilytystä. Tiskit hoidetaan ulkona tiskikatoksessa, josta harmaavesi samaan säiliöön, kun saunasta.

Juoksevaa vettä ei ole ja sähköt toimivat aurinkosähkön voimalla.

Iso terassi on olohuoneena ja siellä vietetään paljon aikaa. Terassille laitettiin lasiset kaiteet, jotta ihana järvinäköala ei peittyisi. 

Suomen sää on hieman ailahtelevainen, joten terassin ylle rakennettiin myöhemmin lasikate UV suojatulla lasilla. Se mahdollistaa terassin käytön melkein joka säällä.