en-Betonisia sisustustuotteita

20/06/2023
Kesä on oivallista aikaa betonivaluille. Olen tilannut ihania muotteja lisää ja maltan tuskin odottaa, että ne tulevat postissa. Tulossa on ainakin kotilosimpukan kuoren mallinen muotti ja ihania kannellisia pikkuruukkuja. Nämä ajattelin valaa hienorakeisesta betonista. 

Ensimmäinen erä tuli kokeilua juhannuksen aikaan mökillä. Valu onnistui hyvin, mutta esineiden kuivuttua pystyy tarkemmin arvioimaan asiaa. Betonin hinta on suhteessa edullisempi Jesmoniteen verrattua, joten laitan näitä myöhemmin verkkokauppaan saataville oman otsikkonsa alle. 

Tein kaksi uutta sisustustuotetta: 

Iso uusi tarjotin/sisustuslautanen, se on melko ohut pohjasta, joten en uskalla näillä näkymin postittaa.

Teline kahdelle sähköhammasharjalle ja vaihtopäälle. Teline on pohjasta avoin, joten sitä voi pitää lavuaarin reunalla ja valumat on helppo siivota.  

Taustalla kuvassa iso sisustuslautanen.
Taustalla kuvassa iso sisustuslautanen.

Betoniset tuotteet ovat ajattomia ja tyylikkäitä, niitä voi yhdistää miltei mihin tahansa sisustukseen. 

Aiempina vuosina olen tehnyt itse suuren määrän muotteja ja valanut koko erän yhdellä kertaa, mutta jatkossa teen betonia pienempiä määriä kerrallaan. Tämä mahdollistaa yksittäisten tuotteiden valmistuksen myös tilauksesta. 

Minulta voi siis jatkossa tilata samat tuotteet joko Jesmonitestä tai betonista!

Tulossa syksyllä 2023!

Tulossa oleviin ihaniin betonipurnukoihin on tarkoitus valaa soijavahasta kynttilöitä ja laittaa niihin puusydän. Soijavahakynttilät ovat ekologisia eivätkä nokea tai vapauta ilmaan haitallisia aineita. Puusydän palaa hitaasti ja rätisee hieman tuoden takkatulimaista tunnelmaa. 

Teen myös läpivärjättyjä soijavahakynttilöitä ilman purnukkaa, tulossa on kaksi aivan ihanaa mallia! Värimaailma on hempeän pastellinen, kuten kaikki lempivärini!