en-Hyvää Joulua!

17/12/2022

Joulu on nyt ihan nurkan takana ja kevättä kohti mennään jo kukonaskel kerrallaan. Kulunut vuosi on ollut melkoinen. Nyt on aika rauhoittua ja viettää aikaa perheen sekä ystävien kanssa.

Palasin töihin maaliskuun puolivälissä puolen vuoden vuorotteluvapaalta jonka aikana sain keskittyä olemaan apuna ihanan ensimmäisen lapsenlapseni hoitamisessa. Sain tammikuun lopussa paperit ulos Tampereen Sisustusakatemiasta, joka oli ollut pitkäaikainen haaveeni. Kevään aikana ryhdyin työni ohella kevytyrittäjäksi. On siis ollut paljon uuden opettelemista kaiken muun lisäksi.

Kevään aikana tein paljon taidetta. Jopa niin paljon, että siinä oli ainekset taidenäyttelyyn. Myös tämä pitkäaikainen haaveeni toteutui vappuna 2022.

Olen saanut tehdä myös sisustussuunnitelua ihan oikeana suunnittelijana ja se on huippuhienoa! Olen erittäin onnellinen siitä, että uskalsin toteuttaa monta haavetta kuluneen vuoden aikana.

Ajatukset on pitänyt tämän yrittäjyyden mukana ohjata uudelleen. Aiemmin olen jotenkin vähätellyt osaamistani ja kätteni töitä. Ehkä se on se perisuomalainen vaatimattomuus... Tänä vuonna olen tuonut esille Instagramiin ja tänne blogiin tekemiäni tuotteita ja taideteoksia. Toivottavasti ne ovat olleet inspiraation lähteenä muillekin!

Toivoisin että ensi vuonna saisin tehdä sisustussuunnittelua ja taidetta samaan malliin ja vielä vähän enemmän! Kiitos kaikille, jotka ovat olleet tukena tässä uudessa elämänvaiheessa!

Kuvissa vilahtelevat myös Cavalier Kingcharlesinspanielit Eppu 9,5v ja Olli 6,5 v.