en-Ihana keittiö

09/07/2023
Vanha keittiö kaipasi päivitystä ja tilan ongelmakohta oli vähäinen valo. Harmaa keittiötasot, kodinkoneet sekä kaapistojen rungot saivat jäädä ennalleen. Keittiön seinät, katto ja lattia saivat jäädä myös ennalleen. Asiakkaan toive tilaan oli Lokki klassikkovalaisin.


Valoisuutta lisäämään suunnittelin valkoiset kaapistojen ovet viistotuilla kulmilla. 

Ikkunoiden läheisyyteen piirsin pienet vitriinit, joissa on lasia kahdella sivulla. Valo pääsee ikkunoista myös vitriinien lävitse keittiön puolelle ja asiakas saa kauniita lasiesineitä näkyville. 

Välitilan harmaaksi maalattu laatoitus peitettiin kiiltävällä valkoisella välitilalevyllä. 

Astiankuivauskaappiin laitettiin uusi sisusta, jossa alla oleva levy estää veden valumisen koko listalta tiskipöydälle.

Pistorasioita lisättiin kaapistojen alle kulmamallisina, joten ne ovat piilossa kaapin alla. 

Yläkaappistojen etureunaan lisättiin led valonauhat koteloituna koko matkalle. Ne tuovat koko työtason mitalle lisävaloa. 

Asiakas oli erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Valkoiseen keittiöön saa värikkäillä tekstiileillä haluamansa tunnelmaa! 


Lattiaan suunniteltiin mittatilauksena sopivan kokoinen ja keittiöön sopiva matto VM Carpetilta ja keittiökalusteiden vaihto valkoiseksi. Asiakas toteuttaa muutokset vähitellen omaan tahtiinsa. 
Tässäkin kohteessa suunnittelija antaa suuntaviivat ja asiakas voi toteuttaa kokonaisuuden muutosta vähitellen omaan tahtiinsa! 
Keittiöremontin toteutti Designkaluste.