en-Pupu - uutisia

03/03/2023

Kerroin jo aikaisemmin, että odotan kuumeisesti uuden pupuaiheisen muotin saapumista. Tilasin sen jo reilu kuukausi sitten ja vihdoin sain sen käsiini. Muotti oli oikein laadukasta silikonia. Vähän jännitti se, miten itse pupu irtoaa muotista. Kaikenlaiset ulokkeet on aina pieni riski muottia irrottaessa.

Minulla oli vielä pieni määrä Jesmonite jauhetta ja arvelin sen riittävän yhteen pupuun. Laitoin lisäksi hieman violettia väriä, jotta lopputuloksesta tulisi ihana vaalean lila.

Annoin aineen jähmettyä muotissa 3,5 tuntia ennen kuin uskalsin purkaa muotin. Muotti lähti kevyesti irti ja pupun korvat pysyivät myös kyydissä. Pupusta tuli tosi ihana! Laitoin Instagramiin pienimuotoisen kyselyn tulokkaan nimeä varten, mutta harmikseni en saanut ainuttakaan vastausta. No, pupun tekopäivä oli Vilpun päivä, joten pupusta tuli Vilppu -pupu. Se oli aika kiva nimi!  

Vilppua voi käyttää pääsiäisenä pääsiäiskoristeena ja sinne voi laittaa vaikka pari pientä pääsiäismunaa kyytiin. Vilppu viihtyy myös rairuohopellossa! Muuna aikana siinä voi säilyttää vaikka hammastikkuja tai hammasharjaa!