en-Uuden suunnittelua

18/03/2023

Olen suunnitellut kovasti ensi kesäksi uutta myytävää verkkokauppaan. Jesmonite tuotteet pysyvät valikoimassa taatusti, mutta olen miettinyt kovasti maalausteni hyödyntämistä muissa tuotteissani, kuten korvakoruissa. 

Viimeisimmäksi tein koe-erän epoksikorvakoruja, joihin upotin kuivattuja kukkia. Ilokseni voin ilmoittaa, että tämä Kepeä- korvakorunallisto on nyt saatavilla verkkokaupasta! Korvakorujen osat ovat hopeoitua ruostumatonta terästä ja ne ovat allergiavapaita.

Tällä tekniikalla korvakorujen teko on melko työlästä ja onnistuminen epävarmaa. Kukkien kuivaus pitää mennä nappiin ja epoksin kuivuminen on erittäin hidasta. Siinä saa odotella tuotteiden kuivumista pari vuorokautta ja toinen mokoma lisää tulee taustaosien kiinnityksen jälkeen. Näitä koruja tulee jatkossa myyntiin erittäin rajallinen määrä. Ilmoittelen aina, kun uusi mallisto on nähtävillä kaupan puolella.

Koska nämä korut ovat uniikkeja teoksia jokainen, niin teen kerralla muutaman korun malliston ja sen jälkeen ei ole täysin samanlaista sarjaa tulossa. 

Olen miettinyt kauan taulujeni värimaailman hyödyntämistä jossain tuotteistani, koska taulujen tekotekniikka on niin erityinen ja kiinnostava. Olen miettinyt joitain sisustustuotteita, mutta ne ovat vielä kehittelyvaiheessa. Jesmoniteen tämän tekniikan tuominen on mahdotonta. Pystyn sen kohdalla herkuttelemaan ainoastaan ihanilla värisävyillä! 

Pitkällisten kokeilujen jälkeen päädyin myös siihen, että käyttämäni Jesmonite on turhan painavaa korvakoruiksi. Eli jouduin tästä hankkeesta perääntymään.

Kovan etsinnän jälkeen löysin kotimaisen toimittajan, jolta voisin ostaa suomalaisesta koivuvanerista tehtyjä korvakorun pohjia. Yritin ensin miettiä, että kuinka näitä voisi itse valmistaa alusta asti, mutta totesin sen olevan mahdotonta. Seuraava askel on yhdistää nämä ihanat maalaukseni näihin korvakoruaihioihin. Siitä saatte kuulla myöhemmin.. Kivaa uutta kesäksi on siis tulossa. 

Tuotteiden kehittely on mieluisaa puuhaa ja parhaimmat tuotteet jäävät vakituotteiksi verkkokauppaan. Itse koen asian niin, että päätuotteeni on sisustukselliset tuotteet. 

Korvakorut ovat tällä hetkellä lisämauste, mutta jää nähtäväksi, kuinka suuren roolin ne tulevat jatkossa saamaan. Itselläni on kovat odotuksen uusien korvisten suhteen!

Pyrin saamaan kaikki nämä tuotteet myyntiin Ylöjärven markkinoille, kauppakeskus Elon pihaan 27.5.2023. Olen varannut sieltä myyntipöydän basaarikujalta. Infoan myöhemmin aiheesta lisää!

Sisustussuunnittelupuolella on ollut hiljaista, joten jos sinulla on tarvetta, niin laita rohkeasti viestiä!