en-Valot pimeyksien reunoilla

09/08/2023

Sisältää mainoslinkkejä


Elokuu on lämpimien ja pimeiden iltojen aikaa. Tekee mieli kääntää katseet lyhtyihin ja uusiin valaisimiin. Valaisinsuunnittelu on niin ihanaa, koska tarjolla on niin paljon ihania tuotteita! Elokuulla tekee mieli alkaa myös polttaa kynttilöitä, koska ne vaan luovat niin ihanasti tunnelmaa. 

Olen jotenkin viehättynyt sellaiseen vähän rosoiseen ja maalaismaiseen tyyliin.

Selasin jälleen Nettilampun tarjontaa ja ajattelin nostaa tähän jotain tarjoustärppejä.

Näissä Lindby Eldarion keittiövalaisimissa ei ole lähtökohtaisesti Led-lamppuja, mutta valonlähde on vaihdettavissa ja Led polttimot kannattaa ehdottomasti vaihtaa heti. Kannattaa valita niistä himmennettävä vaihtoehto.

Näistä linkeistä pääset kyseisiin tuotteisiin katsomaan tarkemmat tiedot. 

Tämä Desario seinävalaisin pisti heti valikoimasta silmään! Tähän kauniiseen liekin muotoiseen valaisimeen kannattaa myös vaihtaa led- polttimot. Tästä valaisimesta muuten tulee mieleen sellainen keskiaikainen soihtu vaikka onkin modernin muotoinen. Voisi juurikin kuvitella, että tämä on se valo pimeyksien reunoilla Tolkienin keskimaassa. Tuosta laulun kohdasta (Valot pimeyksien reunoilla) tulee ainakin minulle joka kerta mieleen se pieni hobitti  Frodo Reppuli, joka vaeltaa sekalaisen joukkonsa kanssa tuhoamaan mahtisormusta Tuomiovuorelle. Jos olet fantasiaelokuvien ystävä, niin kannattaa varmasti tämä trilogia katsoa.

Lindby Canyana kattovalaisin olisi aivan ihana tunnelman luoja olohuoneeseen. Tämä valaisin kävisi loistavasti boho- tyyliseen, mutta mielestäni mihin tahansa kotiin, josta löytyy luonnollista puunväriä sisustuksesta. Miksei myös makuuhuoneeseen?

Rottinki on ollut pinnalla jo pidempään ja sillä on vankkumaton kannattajajoukko. Itse olen alkanut vasta pikku hiljaa lämmetä rottingin ilmeeseen.  Lapsuudenkodissa oli omassa huoneessani kaksi pientä rottinkinojatuolia ja pieni lasikantinen rottinkipöytä. Ehkä vähän kyllästyin niihin silloin, eikä teinivuodet olleet mitenkään otollista aikaa muutenkaan noille sisustusjutuille. Silloin kiinnostivat ihan muut asiat, kuin äidin ostamat huonekalut. Olisin senkin rahan varmasti käyttänyt aivan toisella tavalla.. Esimerkiksi hevosharrastukseen..

Ajat muuttuvat, mutta rottinki pysyy!

Kiitos, kun luit! Olisi aivan mahtavaa, jos tilaisit uutiskirjeeni yllä olevasta linkistä! Saat siten heti sähköpostiisi tuoreen blogipostauksen. 

Toivotan sinulle ihania elokuisia päiviä ja valoa pimeyden reunoille..