en-Ylöjärven markkinat

23/05/2023
Lauantaina 27.5.23 olin mukana Ylöjärven markkinoilla Kauppakeskus Elon pihassa.

Ilma oli aurinkoinen, mutta jäätävä kylmä. 

Ihmiset olivat onneksi lähteneet liikkeelle sankoin joukoin. 

Nykyinen taloustilanne vaikuttaa ihmisten ostokäyttäytymiseen todella paljon. Pitää puntaroida tarkkaan, mihin on varaa ja mihin ei. Sähkön hinnannousu ja yleinen inflaatio näkyy todella vahvasti.

Myyntikojuja oli todella vähän muutaman vuoden takaiseen verrattuna. Koronavuodet ja sen jälkeen taloustilanteen huononeminen ovat saaneet monet ammattimyyjät lopettamaan. 

Suuri osa markkinoilla oli puolueiden ja yhdistysten kojuja. Kaltaisiani harrastelijamyyjiä oli onneksi ihan kivasti tullut paikalle. Aivan upeita käsityöläisten tuotteita oli tarjolla! Tutustuin viereisen myyntipaikan Helykoru myyjään, joka myy aivan ihania itse tehtyjä hopeakoruja.
Parasta antia markkinoilla oli kohtaamiset ja keskustelut markkinakävijöiden sekä muiden myyjien kanssa. Se lisäsi taas ripauksen näkyvyyttä ja tunnettavuutta!
Kiitos kaikille, jotka ovat ostaneet minulta ensimmäisenä toimintavuotenani sisustussuunnittelupalveluita ja vierailleet verkkokaupassa tai markkinapöytäni luona! Olette kullanarvoisia ja annatte inspiraatiota kehitellä kaikkea uutta!