Taidekorvakorut
Design by Irina- Pouring art

Lähetän korvakorut kirjeenä aaltopahvipaketissa, jotta ne eivät väänny tai rikkoudu. Korujen postitushinta 4,60 €. Korut postitetaan mustassa pahvirasiassa, jossa ne on helppo säilyttää.

Teen korvakoruja kerralla noin 10 kappaleen sarjan, joista jokainen on oma pieni taideteoksensa!

Korvakorut ovat todella keveitä, joten herkempikin korvalehti tykkää! Korvakorujen taustat ja renkaat ovat joko sterlinghopeaa tai ruostumatonta terästä. Huom! Korvakorut ovat puuta, joten älä käytä niitä saunassa. Puu pehmenee ja tausta voi irrota. Käsittele koruja nätisti, tue hieman nappikorvakorujen kiinnitystä, kun otat ne korvista. 

Sterlinghopeiset (925) kauniit renkaat on valmistettu käsityönä Helykorulla Ylöjärven Viljakkalassa.

Kassiopeia on pohjoinen tähdistö. Se on helppo löytää taivaalta sen kirkkaimpien tähtien muodostaman W-kirjaimen ansiosta. Se näkyy Suomessa ympäri vuoden, talvisin usein lähellä zeniittiä. Se on suunnilleen samalla etäisyydellä Pohjantähdestä ja pohjoisesta taivaannavasta kuin Otava, mutta vastakkaisella puolella. Linnunrata kulkee Kassiopeian halki.

Kreikkalaisessa tarussa kuningatar Kassiopeia oli Kefeus-kuninkaan vaimo ja Andromedan äiti. Hän kerskaili olevansa kauniimpi kuin nereidit ja Poseidon vaati tästä hyvitykseksi Andromedan uhrattavaksi Ketos-merihiviölle, mutta Perseus ehätti aikomusten edelle ja tappoi Cetuksen ja sai Andromedan vaimokseen. Kostoksi ylimielisyydestään Kassiopeia sijoitettiin taivaalle tuoliinsa kahlittuna niin, että hän roikkuu osan päivästä ylösalaisin.

Epoksikorut

Näissä epoksikoruissa on käytetty Jesmonite murua, joka on jäänyt jäljelle sisustustuotteiden valmistusprosessista. Kukat ja lehdet ovat aitoja itsekuivattuja kukanosia.