Tervetuloa taide ja sisustuspuotiini!


Taidepuodin tuotteet 23.11.23 ajan myytävänä Ylöjärvellä vanhalla Räikällä ja Pirkkalan joulunavauksessa 10.12. Tuotteiden tilaukset joulukuussa yhteydenottolomakkeella, jotta voin varmistaa tuotteen saatavuuden.


Ilmainen toimitus yli 30 € ostoksille.
Valitse nouto myymälästä, jos postikulut ylittävät 30 €. 

Huom! Noudot myymälästä vaan erikseen sovitusti sähköpostilla: irinleht@gmail.com tai instagramilla:  irina.lehtonen.sisustaa
Voit tilata kaikkia tuotteita väritoiveiden mukaan! 


 

Jesmonite- kimaltavat sisustusesineet

Postipakettitoimitus 6,90 €

Hienompi – Toistaa hienoimmatkin yksityiskohdat

Ekologisempi – Vesipohjainen, ei liuotinpohjainen, joten se on ympäristöystävällisempi. Ei sisällä VOC- yhdisteitä.

Enemmän valinnanvaraa- Voidaan pigmentoida mihin tahansa väriin tai RAL- referenssiin

Vahvempi – Vahva, joustava ja kestävämpi, mikä tekee siitä erittäin iskunkestävän.

Kevyempi – Kevyempi kuin kivi, lasibetoni, hiekka ja sementtituotteet

Turvallisempi – Itsenäinen paloluokitus eurooppalaisen paloluokituksen EN 13510-1 mukaisesti. Liuotinvapaa ilman VOC- yhdisteitä

Käytän ainoastaan vedenkestävää Jesmonitea. Nämä sisustusesineet ovat ekologisia ja ympäristöystävällisiä. Ne on valmistettu matalaenergisesti sedimenttikivijauheesta.
Jesmoniitti on myrkytöntä, se kestää vettä ja kulutusta. Paloturvallisuus mahdollistaa myös kynttilän polttamisen.

Oiva ratkaisu esim. yöpöydälle korvakorujen säilytykseen tai pesuhuoneeseen palashamppoon alustaksi.

Kaikki lautaset ovat samalla uniikkia taidetta, käsin tehtyjä sekä värimaailma itse suunniteltu. Kaikki tuotteet ovat tehtävissä väritoiveen mukaan. 
 

Pouring Art

Teen taulut myös tilauksesta joko canvasille tai Konton turvelevylle Pouring Art - akryylitaidetta. Ole yhteydessä, niin teen tarjouksen! 

Kesä

Akryyli canvasille 80x100  Tämä ihanan pirskahteleva ja raikas teos tuo mieleen kesän kukkivat niityt. Postikulut sisältyvät hintaan. 

200,00 €

Mancave

Akryyli canvasille 50x70  Tummanpuhuva teos klubihuoneen seinälle. Kiss ja Iron Maiden soivat sitä maalatessa..  Postikulut sisältyy hintaan. 

85,00 €

  Taidekorvakorut
  Design by Irina- Pouring art

  Lähetän korvakorut kirjeenä aaltopahvipaketissa, jotta ne eivät väänny tai rikkoudu. Korujen postitushinta 4,60 €. Korut postitetaan mustassa pahvirasiassa, jossa ne on helppo säilyttää. 


  Teen korvakoruja kerralla noin 10 kappaleen sarjan, joista jokainen on oma pieni taideteoksensa! 

  Korvakorut ovat todella keveitä, joten herkempikin korvalehti tykkää! 
   
  Huom! Korvakorut ovat puuta, joten älä käytä niitä saunassa. Puu pehmenee ja tausta voi irrota. Käsittele koruja nätisti, tue hieman nappikorvakorujen kiinnitystä, kun otat ne korvista. 

  Riippuvat korvakorut

  Nappikorvakorut

  Kassiopeia on pohjoinen tähdistö. Se on helppo löytää taivaalta sen kirkkaimpien tähtien muodostaman W-kirjaimen ansiosta. Se näkyy Suomessa ympäri vuoden, talvisin usein lähellä zeniittiä. Se on suunnilleen samalla etäisyydellä Pohjantähdestä ja pohjoisesta taivaannavasta kuin Otava, mutta vastakkaisella puolella. Linnunrata kulkee Kassiopeian halki.

  Kreikkalaisessa tarussa kuningatar Kassiopeia oli Kefeus-kuninkaan vaimo ja Andromedan äiti. Hän kerskaili olevansa kauniimpi kuin nereidit ja Poseidon vaati tästä hyvitykseksi Andromedan uhrattavaksi Ketos-merihiviölle, mutta Perseus ehätti aikomusten edelle ja tappoi Cetuksen ja sai Andromedan vaimokseen. Kostoksi ylimielisyydestään Kassiopeia sijoitettiin taivaalle tuoliinsa kahlittuna niin, että hän roikkuu osan päivästä ylösalaisin.

  Taidekorvakorut - epoksi/kuivatut kukat

  Näissä epoksikoruissa on käytetty jesmonite murua, joka on jäänyt jäljelle sisustustuotteiden valmistusprosessista. Kukat ja lehdet ovat aitoja itsekuivattuja kukanosia. 

  Helmiäiskorvakorut

  Sweet - nappikorvakorut

  Soijavahakynttilät

  Pakettitoimitus

  Kynttilöissäni käytetty soijavaha on vegaaniystävällinen ja biohajoava, eikä valmistuksessa ole käytetty mitään eläinperäistä ainesosaa taikka testattu eläimillä.

  Kerasoy-vahoissa käytetty soija on peräisin Pohjois-Amerikasta ja Brasiliasta puhtaasti eettisistä ja geenimuuntelemattomista lähteistä. Toimitusketju on tarkastettu ja vain eettiset toimittajat on valittu, jotka eivät edistä metsänhakkuita. Tämän vahan ensisijainen ainesosa on soija, mutta hyvien suorituskykyominaisuuksien takaamiseksi, siihen on sekoitettu ominaisuuksia parantavia kasviperäisiä luonnonvahoja, koska 100% soijavaha ei toimi pilarikynttilöissä pehmeytensä johdosta.

  Väriesimerkkejä: vaaleanpunainen, lila, turkoosi, vaaleansininen, oliivinvihreä, vaaleanvihreä, ruskea, toffee, keltainen, vaaleanoranssi.

  Voit tilata omalla väritoiveella kynttilät ja muut taidetuotteet tästä!  Kynttilöiden toimitusaika 2-3 vrk lukumäärästä riippuen.

  Kirjoita nimesi ja sähköpostiosoitteesi:

  Saippuat

  Kirjetoimitus

  Saippuat on valmistetty kylmämenetelmällä valmiista Stephensonin saippuamassasta se on täysin vegaanista, SLS ja WSLES vapaita eli ne eivät sisällä Sodium Lauryl Sulfitea ja Sodium Laureth sulfitea (toksisia aineita ympäristölle).

  Kahvisaippua

  Ihana kahvisaippua on vegaaninen, lisäaineeton, hajusteeton ja kostauttava. Kahvi sitoo hajuja, joten ihanteellinen keittiösaippuaksi. Saippuoissa on upotettuna juuttinaru ripustamista varten. Saippua tuoksuu miedosti kahvilta. Sisältää: Stephenson organics saippuamassa, pannukahvi, manteliöljy. 

  4,00 €

  Kahvisaippua

  Saippuat voi postittaa kirjemaksulla. Saippuassa käytetty orgaanista saippuamassa ilman keinotekoisia lisäaineita. Stephenson organic saippuamassa Kahvi Manteliöljy Kahvi sitoo hajuja, joten sopii hyvin keittiösaippuaksi. Saippuaan on valettu sisään juuttinaru, joten sen saa myös roikkumaan. Saippua vaahtoaa hyvin ja kosteuttaa. Voi käyttää myös käsisaippuana ja kasvoille. Kahvin murut saippuan sisällä käyvät kasvojen kuorintaan. Saippuat on pakattu elintarvikekelmuun kuivumisen estämiseksi. 

  4,00 €

  Kaura-hunajasaippua

  Saippuat voi postittaa kirjemaksulla.  Saippuassa käytetty orgaanista saippuamassa ilman keinotekoisia  aineita.  Stephenson organic saippuamassa Luomukauralese Hunaja Manteliöljy Kauralla ja hunajalla on lukuisia terveysvaikutuksia. Saippua vaahtoaa hyvin ja kosteuttaa. Voi käyttää käsisaippuana ja kasvoille.   

  4,00 €

   Betoniset tuotteet

   Postipakettitoimitus 

   Voit myös tehdä tilauksen ja väritoiveen kynttilöistä, sisustusesineistä, korvakoruista tai sisustus/akustiikkatauluista alla olevalla kaavakkeella!

   Tuotteiden osto onnistuu verkkokaupan lisäksi laskutuksella sähköpostin kautta, jos tilaat yksityisviestillä. Saat siinä tapauksessa sähköpostiin laskun ja maksuaikaa on 2 viikkoa.