Tervetuloa taide ja sisustuspuotiini!


Ilmainen toimitus yli 30 € ostoksille.
Valitse nouto myymälästä, jos postikulut ylittävät 30 €. 

Huom! Noudot myymälästä vaan erikseen sovitusti sähköpostilla: irinleht@gmail.com tai instagramin viestillä:  irina.lehtonen.sisustaa

 

Jesmonite-  Kuurankimallus- sisustusesineet

Postipakettitoimitus 6,90 €

Käytän ainoastaan vedenkestävää Jesmonitea. Nämä sisustusesineet ovat ekologisia ja ympäristöystävällisiä. Ne on valmistettu matalaenergisesti sedimenttikivijauheesta.
Jesmoniitti on myrkytöntä, se kestää vettä ja kulutusta. Paloturvallisuus mahdollistaa myös kynttilän polttamisen.

Oiva ratkaisu esim. yöpöydälle korvakorujen säilytykseen tai pesuhuoneeseen palashamppoon alustaksi.

Kaikki lautaset ovat samalla uniikkia taidetta, käsin tehtyjä sekä värimaailma itse suunniteltu. Kaikki tuotteet ovat tehtävissä väritoiveen mukaan. 
 

Pouring Art ja akryylimaalaukset

Teen taulut myös tilauksesta joko canvasille tai Konton turvelevylle Pouring Art - akryylitaidetta. Ole yhteydessä, niin teen tarjouksen! 

Fragile

Tämän teoksen maalaamisessa on käytetty kaikkea samaa roskaa, mitä löytyy merestä. Muovikorkkeja, kuplamuovia yms. Meret ovat ainutlaatuisia ja niiden suojelu todella tärkeää. Maalaamiseen käytetyt roskat menivät luonnollisesti kierrätykseen muovikeräykseen, eivätkä päätyneet meriä ja luontoa saastuttamaan. Arkyyli kankaalle 60 x 40 

200,00 €

Kesä

Akryyli canvasille 80x100  Tämä ihanan pirskahteleva ja raikas teos tuo mieleen kesän kukkivat niityt. Postikulut sisältyvät hintaan. 

200,00 €

  Taidekorvakorut
  Design by Irina- Pouring art

  Lähetän korvakorut kirjeenä aaltopahvipaketissa, jotta ne eivät väänny tai rikkoudu. Korujen postitushinta 4,60 €. Korut postitetaan mustassa pahvirasiassa, jossa ne on helppo säilyttää. 


  Teen korvakoruja kerralla noin 10 kappaleen sarjan, joista jokainen on oma pieni taideteoksensa! 

  Korvakorut ovat todella keveitä, joten herkempikin korvalehti tykkää! Korvakorujen taustat ja renkaat ovat ruostumatonta terästä.
   
  Huom! Korvakorut ovat puuta, joten älä käytä niitä saunassa. Puu pehmenee ja tausta voi irrota. Käsittele koruja nätisti, tue hieman nappikorvakorujen kiinnitystä, kun otat ne korvista. 

  Riippuvat korvakorut

  Nappikorvakorut

  Kassiopeia on pohjoinen tähdistö. Se on helppo löytää taivaalta sen kirkkaimpien tähtien muodostaman W-kirjaimen ansiosta. Se näkyy Suomessa ympäri vuoden, talvisin usein lähellä zeniittiä. Se on suunnilleen samalla etäisyydellä Pohjantähdestä ja pohjoisesta taivaannavasta kuin Otava, mutta vastakkaisella puolella. Linnunrata kulkee Kassiopeian halki.

  Kreikkalaisessa tarussa kuningatar Kassiopeia oli Kefeus-kuninkaan vaimo ja Andromedan äiti. Hän kerskaili olevansa kauniimpi kuin nereidit ja Poseidon vaati tästä hyvitykseksi Andromedan uhrattavaksi Ketos-merihiviölle, mutta Perseus ehätti aikomusten edelle ja tappoi Cetuksen ja sai Andromedan vaimokseen. Kostoksi ylimielisyydestään Kassiopeia sijoitettiin taivaalle tuoliinsa kahlittuna niin, että hän roikkuu osan päivästä ylösalaisin.

  Taidekorvakorut - epoksi/kuivatut kukat

  Näissä epoksikoruissa on käytetty jesmonite murua, joka on jäänyt jäljelle sisustustuotteiden valmistusprosessista. Kukat ja lehdet ovat aitoja itsekuivattuja kukanosia. 

  Helmiäiskorvakorut

  Sweet - nappikorvakorut

  Oliivivahakynttilät

  Kaarikynttilä 12 x 6 cm 8 €

  Nallekynttilä 8,5 x 6 cm 6 €

  Mökkipaketti 2 kpl 7,5 x 3,5 cm 6€

  Väriesimerkkejä: vaaleanpunainen, lila, turkoosi, vaaleansininen, oliivinvihreä, vaaleanvihreä, ruskea, toffee, keltainen, vaaleanoranssi.

  Oliivivaha EcoOlive Pillar-pöytäkynttilöihin on 100 % luonnollinen sekoitus pääasiassa oliivivahaa ja luonnollisia lisäaineita, jotka parantavat palamista ja tuoksua. Tämä vaha ei sisällä geneettisesti muunnettuja ainesosia, palmu- tai parafiinituotteita. Se on biohajoava ja vegaaniystävällinen, eikä sen valmistuksessa ole tehty eläinkokeita.

  Voit tilata omalla väritoiveella kynttilät ja muut taidetuotteet tästä!  Kynttilöiden valmistusaika 2-3 vrk lukumäärästä riippuen.

  Kirjoita nimesi ja sähköpostiosoitteesi:

  Saippuat

  Kirjetoimitus

  Saippuat on valmistetty kylmämenetelmällä valmiista Stephensonin saippuamassasta se on täysin vegaanista, SLS ja WSLES vapaita eli ne eivät sisällä Sodium Lauryl Sulfitea ja Sodium Laureth sulfitea (toksisia aineita ympäristölle).

  Kahvisaippua

  Ihana kahvisaippua on vegaaninen, lisäaineeton, hajusteeton ja kostauttava. Kahvi sitoo hajuja, joten ihanteellinen keittiösaippuaksi. Saippuoissa on upotettuna juuttinaru ripustamista varten. Saippua tuoksuu miedosti kahvilta. Sisältää: Stephenson organics saippuamassa, pannukahvi, manteliöljy. 

  4,00 €

  Kaura-hunajasaippua

  Saippuat voi postittaa kirjemaksulla.  Saippuassa käytetty orgaanista saippuamassa ilman keinotekoisia  aineita.  Stephenson organic saippuamassa Luomukauralese Hunaja Manteliöljy Kauralla ja hunajalla on lukuisia terveysvaikutuksia. Saippua vaahtoaa hyvin ja kosteuttaa. Voi käyttää käsisaippuana ja kasvoille.   

  4,00 €

   Betoniset tuotteet

   Postipakettitoimitus 

   Sisustussuunnitteluhinnat

   Olen tehnyt kaksi palvelupakettia (Pieni apu ja Iso apu) kattaen yhden huoneen suunnittelun. 

   Paketin voi valita, jos kohde on makuuhuone, työhuone, lastenhuone, olohuone, kodinhoitohuone tai eteinen. 

   Jokaiseen pakettiin kuuluu maksuton arviokäynti, jolla kartoitetaan asiakkaan tyyli ja toiveet. 

   Jos sinulla on suurempi kokonaisuus tai esim. keittiö tai kylpyhuone- saunaosasto, lasken kokonaisuudesta yksilöllisen tarjouksen.  

   Hintaan lisätään kilometrikorvaus 46 snt/km.

   Varaa aika maksuttomalle arviokäynnille!

   Sisustuskonsultointi

   Konsultaatiokäynnillä kartoitetaan tyyliä ja toiveita. 

   Värien, valaistuksen tai pintamateriaalien suunnittelu.

   Remonttikonsultointi.

   45 €/h 

   + alv 24%

   Ostosapu

   Säästä aikaa ja hermojasi, vien sinut juuri oikeaan paikkaan. Ostosapua esimerkiksi huonekalu -tai rautakauppaan Pirkanmaan alueella. Kartoitetaan ensin tyyli ja budjetti maksuttomalla arviokäynnillä.

   35 €/h

   + alv 24%

   Pieni apu

   Onko sinun vaikea päättää haluatko tapettia, vai maalattua seinää? Menetkö sekaisin monien vaihtoehtojen äärellä? 

   Tässä palvelupaketissa saat rajatut pintamateriaaliehdotukset ja vaihtoehdot. Saat selkeyttä ja yhtenäisyyttä tilan värimaailmaan. Ehdotukset uusille huonekaluille ja vanhojen huonekalujen uudelle järjestykselle.

   Ei sisällä piirroskuvia, asiakas kirjoittaa itse asiat muistiin.

   Käynnin kesto 1,5 h. Käynti sisältää erillisen maksuttoman arviokäynnin, jolla kartoitetaan asiakkaan tyyli ja toiveet.

   170 €

   + alv 24%

   Iso apu

   Onko sinulle tulossa yhden huoneen kokonaisvaltainen remontti? Tämä paketti on juuri sinulle.

   Sisältää tarkat pintamateriaalisuunnitelmat värikoodeineen ja 2 D kuvat.

   Saat kirjallisen yhteenvedon.

   Käynnin kesto 2 h + suunnitelman esittely (+maksuton arviokäynti)

   370 €

   +alv 24%

   Tuntihinta

   Annan arvion työtunneista maksuttoman arviokäynnin jälkeen. Arviokäynnillä kartoitetaan sinun tyylisi ja toiveesi sekä mietitään tilankäyttöä ja sen muutostarpeita. 

   Sisältää:

   Kolme käyntiä; Mittaus ja suunnittelukäynti, materiaalinäytteiden katselmus sekä suunnitelman esittely.  

   Tilan 3D mallikuva; Sketchup Pro tietokonekuvapiirros tai käsin piirretty akvarellivärein. 

   Pohjapiirroskuvat, tarkat seinäprojektiokuvat

   Materiaaliluettelo (tuotteiden hinnat, ostopaikat)

   Tarjouspyynnöt ja sisustustuotteiden tilaukset erillisen sopimuksen mukaan.


   45€

   + alv 24%

   Tuotteiden osto onnistuu verkkokaupan lisäksi laskutuksella sähköpostin kautta. Saat siinä tapauksessa sähköpostiin laskun ja maksuaikaa on 2 viikkoa.